EVOLÚCIA VICA

 

VICA od svojho vzniku prešla dlhú cestu naprieč celým Vibe Spectra. Predstavila sa na nám vo viacerých formách a podobách čím obohacovala každú zo zastávok unikátnym spôsobom.

 

Zrodila sa začiatkom roka 2022, spoločnou myšlienkou v rámci interného tímu VIBE. Následne sme hľadali jej krstného otca, potrebovali sme niekoho kto ju vytvorí a tým sa stal Dom Franko. Akonáhle bola Vica na svete, chýbala nám posledná vec a to bol jej hlas, za ním stojí mladá speváčka Yambro.



Videli sme ju v jej prvej letnej verzii na jej premiérovej zastávke VIBE - Šírava 22

 

 

Po druhý krát zavítala do Ministry kde sa prezliekla do ružového šatu

 

 

Zimná verzia v modrých tónoch sa predviedla na Decembrovej zastávke VIBE - Košice 22

 

 

VICA bola taktiež súčasťou KRUHY & VLNY tour, v špeciálnej kooperácii s Milion plus

 

 

Toto leto sa nám kruh uzatvára a vraciame sa späť na hlavnú zastávku VIBE, teda na Zemplínsku Šíravu kde sa VICA predvedie vo vylepšenom šate a v nových animáciach. (Verzia 3.0)

 


 

Cesta galaxiou sa ani z ďaleka nekončí len pri festivalových zastávkach. Vica sa v budúcnosti zapojí do viacerých ďalších projektov, v najbližších dňoch sa stane tvárou spolupráce VIBE x PSYCHELP a prevedie ťa svetom duševného zdravia a balancu.

 


VICA sa o svojich VIBERIANOV starala počas celého roka, teraz ťa pozýva na oslavu jej prvých narodenín, ktorou je zastávka na planéte Centrum Triginta.

 

Ako darček pre jedného šťastlivca máme prichystaný backstage lístok, stačí followovať @vica_viberian na instagrame. Následne zo všetkých followerov vyberieme jedného víťaza, s backstage lístkom budeš mať exkluzívny prístup do nášho zákulisia, kde sa môžeš stretnúť s umelcami a vychutnať si zážitok z iného uhla pohľadu.