rámci prelomovej spolupráce, ktorá spája to najlepšie z letných festivalov a osvety o duševnom zdraví, sa VIBE a PSYCHELP spájajú, aby otriasli vaším svetom a normalizovali rozhovory o duševnom zdraví.

 

Prostredníctvom pútavých príspevkov na instagrame sa bude inklúzia týchto projektov snažiť normalizovať rozhovory týkajúce sa otázok duševného zdravia a zároveň vám poskytnúť cenné informácie a podporu. Pripravte sa na intergalaktickú cestu prostredníctvom, kde nikto iný ako VICA bude skúmať vzostupy a pády života a riešiť témy ako BALANCE, post-concert depression, kolektívne preživanie a či vplyv sociálnych médií. 

 

 

PSYCHELP je účet na instagrame, ktorý bol založený v roku 2021 a stal sa lúčom poznania a porozumenia v oblasti duševnej pohody. So silným dôrazom na destigmatizáciu problémov duševného zdravia sa PSYCHELP snaží prostredníctvom svojich týždenných príspevkov informovať a vzdelávať. Úzko spolupracujú s odborníkmi a psychológmi, čím zabezpečujú, že informácie, ktoré poskytujú, sú spoľahlivé a podložené odbornými znalosťami. 

 

 

Predstavte si, že sa pripútate na jazdu na horskej dráhe, kde sa vznášate v euforických výškach a prepadáte sa do srdcervúcich pádov. Áno, aj mentálne zdravie môže často pripomínať sériu nepredvídateľných zvratov. Spolupráca medzi VIBE a PSYCHELP využíva túto metaforu na ilustráciu rôznych aspektov duševnej pohody. A informuje, motivuje a pomáha prekonať starosti nie len spojené s festivalom. Pripútajte sa, pretože VICA je tu, aby vám ukázala, že vesmír vo vás je rovnako obrovský a krásny ako ten nad vami.