túto nedeľu do Ministry of Fun v Banskej Bystrici, zavíta po druhý krát VIBE festival.

 

Vibe je miestom, kde sa stretávajú umelci a fanúšikovia, ktorí sa radi nechávajú unášať hudbou a vytvárajú skvelú atmosféru. Ak ešte nemáš plány na tento víkend, neváhaj a pridaj sa k VICE, ktorá sa na jej ceste galaxiou VIBE SPECTRA zastaví na planéte Stibia Cuara v Banskej Bystrici!

 

 

LINE-UP

 

Line-up tvoria interpreti z rôznych hudobných žánrov a ide o najmladší zoznam interpretov v histórii koncertov VIBE. Snažíme sa byť rozmanití a unikátni a nebojíme sa experimentovať. Dávame priestor aj mladým umelcom a táto zastávka má slúžiť ako príprava na budúcnosť smerovania VIBE.

 

Saul, ktorý na tejto zastávke predstavuje hlavného headlinera prichádza na festival v rámci jeho “CHAOS TOUR”, ktorá je spojená s jeho nedávnym releasom albumu “Chaos, Vtedy A Teraz”. Saul počas celej tour prichádza so svojou špeciálnou show a živou kapelou!

 

PTK prinesie na koncert troška tvrdšiu várku rapu, so svojským, undergroundovým štýlom vystupovania. Jeho skladby takmer vždy nesú nejaké poslanie. Každá z nich má špeciálny flow a stáva sa tak veľmi chytľavou. 

 

Samm734 je pomerne čerstvé meno na našej hudobnej scéne. Vo svojej tvorbe výrazne kombinuje rap a punk, obohatený aj o prvky metalu. Prednedávnom spolu s Fobia Kidom vydali track, ktorý nesie názov Gothic Outfit.

 

Na planéte Stibia Cuara sa nebojíme odbočiť úplne iným smerom. Berlin Manson, punkova kapela, ktorá sa skladá z členov - Adam Draguň a Patrik Nagy. Priniesli na Slovensku vlnu Post-Soviet Punku ich najväčším hitom je skladba - Netancujem, Kývem Hlavou, na ktorú následne publikovali aj techno remix od Trezora.

 

Najmladším menom v line-upe nie je nikto iný ako Meizyy. Tohto chalana určite všetci poznáte ako výhercu rapovej talentovej show W/RAP, ktorá mu priniesla značnú časť pozornosti, najmä v Česku. V rámci Slovenska v nedeľu výstupy po druhý krát, podarí sa mu zaujať publikum? 

 

Last but not least, DJ Trezor ktorého heslo „Only Proper Sound” a vlastný projekt Red Room label majú za úlohu dostať undergroundový techno sound a Slovenskú, klubovú scenu na zahraničnú úroveň. Ten zakončí večer v Ministry jeho špeciálnym techno-setom!



 

Okrem neodmysliteľného hudobného zážitku má VIBE aj významný spoločenský aspekt. Umožňuje totižto mladým talentom predstaviť sa verejnosti a rozvíjať svoje schopnosti a zručnosti. Vibe tak slúži ako platforma pre mladých a talentovaných umelcov a poskytuje im priestor na prezentáciu ich tvorby.

 

Slovensko má bohatú hudobnú scénu, ktorá je plná talentovaných umelcov a Vibe je miestom, kde sa títo umelci môžu predstaviť širšej verejnosti a získať nových fanúšikov. Navyše, festival prináša do mesta Banská Bystrica množstvo turistov a návštevníkov, ktorí prichádzajú na podujatie zo všetkých kútov Slovenska.

 

Celkové posolstvo VIBE je teda o veľa viac ako len o hudbe. Ide o miesto, kde sa stretávajú ľudia s rôznymi záujmami, ktorí sa radi bavia a zároveň podporujú umelcov. Ak hľadáte miesto, kde sa môžete stretnúť s priateľmi, vychutnať si dobrú hudbu a zároveň podporiť slovenskú hudobnú scénu, Vibe Festival v Banskej Bystrici je tou správnou voľbou pre vás. 

 

 

Okrem skvelého hudobného zážitku sa môžete tešiť aj na úchvatné vizuálne predstavenie. Klub Ministry of Fun vyniká svojou modernosťou a veľkosťou. Tento priestor nám umožňuje vytvoriť unikátnu atmosféru pomocou moderných technológií a svetelných efektov. 

 

Vizuálne efekty a projekcie na obrazovkách dokážu zmeniť náladu a dodať vystúpeniam ešte väčšiu silu, aj preto sú neodmysliteľnou súčasťou celkového zážitku. Dbáme na to, aby každé vystúpenie bolo vizuálne inovatívne a zaujímavé pre všetkých fanúšikov. Shout-out za vizualnu časť patrí @patt__ & @dom.franko.



Ak teda chcete zažiť niečo viac ako len hudbu, pridajte sa k VICE na jej ceste galaxiou VIBE SPECTRA a tešte sa na úchvatné predstavenie, ktoré vám určite prinesie nezabudnuteľné zážitky! Lístky stále dostupné tu!