Tento víkend 5.11. okúsi Banská Bystrica nadľudský vesmírny vibe. Stretneme sa v klube Ministry of Fun na planétke Stibia Cuaura, kde spolu zažijeme prepojenie rôznych hudobných štýlov, umenia či fashionu.

Môžete sa tešiť artzone, ktorá odhalí svoju fashion tvár v podaní:

@acs_projects, @alexachberger, pretvára vnímanie oblečenia a dokazuje, že to čo nosíme je úzko prepojené s našou osobnosťou, našou identitou a ovplyvňuje naše hĺbkové vnímanie a emócie.

@messedupkid.s, s ktorým tentokrát vznikla collab kolekcia @messedupkid.s x @vibefestival jedinečných tees.

Samozrejme si budete môcť zakúpiť náš VIBE merch.

Z rappového space predvedú svoju vesmírnu show: Calin, Viktor Sheen, Nodody Listen, Similivinlife a special guest Stein27, pri ktorej zabudneš na čas a budeš vnímať len dokonalé prepojenie show s tebou.

Svoje dj-skills ti predvedú:

Desolate v Banskej Bytrici odprezentuje svoj nabitý dj set s fresh trapovými trackmi a celkovo elektronickou hudbou. Konkrétne žánre vymenovať nechce, lebo sa snaží spojiť a dať dokopy celok viacerých žánrov, tak sa nechajte prekvapiť. Možno sa tam objavia aj nové nevydané tracky z jeho "dielne"

Trezor si prichystal jeho nové pretvorenie techna, ktoré ti svojou novodobosťou vyrazí dych. Bude sa snažiť undergroundový sound priblížiť mainstream poslucháčom.

Pripravujeme ešte zaujímavejšie vizualizácie tak ich nepremeškaj!

Naša planétka je doslova naplnenou z čoho sa extrémne tešíme a čakáme ťa už túto sobotu pri nezabudnuteľnom preskúmaní!