Milujeme rozdielnosť a jedinečnosť, preto dávame možnosť mladým ľuďom prezentovať svoju tvorbu, a tak sa dostať do povedomia mladých ľudí.

 

 

Fantázii sa medze nekladú, ukáž svoju umeleckú soul a dostaň možnosť byť súčasťou VIBE komunity.

 

Každý umelec je svojským. Chceme, aby sa k nám dostali rôzne druhy umenia. Nebránime sa novým výzvam a dávame priestor rôznym odvetviam.

 

Presne takýmto spôsobom sa k nám dostali:
Messed up kids, Artwave, Handre, Desosale, Oliver Mušinka, Matej Babuka, Samuel Hagara.

 

Pošli nám, čo je v tebe, ozvi sa nám na e-mail info@vibefest.sk !

 

Spread the culture!

 

Vyjadrenia:

 

00s ART WAVE / Dorota Cicatková:
Vo Vibe Teame som cca rok, kde tvorím Artesiu. Je tu mega friendly environment, a každý je zapálený pre svoju vec a berie to zodpovedne. Tiež veľmi cením taký equal team, kde si každý robí svoje s láskou a nevyvyšuje sa nad druhých! Ľudia z tímu neustále posúvajú hranice spolu vymýšľame stále nové a lepšie veci. Chceme sa posúvať a je cítiť, že spolu sme silnejší. V čom sa spája dosť idea 00s ART WAVE a Vibeu je dávanie príležitostí mladým, a otvorenosť novým koneptom. One big love <3 :)

 

 

HandreMadeShit / Tereza Revúcká:
Spolupráca s VIBE bola a je skvelá. Od začiatku až doteraz a dúfam, že ešte aj dlho bude. Pretože to nie je len rappový festival, ide do toho celé srdiečko, srdiečko niekoľkých ľudí, ktorí do toho dávajú všetko. Spájanie mladých, talentovaných a kreatívnych ľudí, možnosť ukázať umenie, ktoré tvoria. Je za tým toľko práce, úsilia a lásky, čo do toho náš Miro/boss/kamarát, a tak trošičku otec nás všetkých dáva, že sa z toho teším a som nesmierne šťastná a vďačná, že môžem byť súčasťou niečoho tak krásneho!:)♥️ ľúbim

 

 

Desolate:
S vibe sa mi spolupracuje veľmi dobre. Je to naozaj super team a všetko je vždy zorganizované na profesionálnej úrovni. Dalo mi to veľa skúseností a som rád, že podporujú mladých umelcov. Vďaka VIBE som sa, ako dj posunul a nabral veľa skúseností za, čo som moc vďačný. 

 

 

Matej Babuka:
Vibe má pre mňa od začiatku také špeciálne miesto v srdiečku. Nebyť ich tak možno dnes nie som tam, kde som. Pamätám si, keď mi Miro (CEO VIBE) dal prvú možnosť a šancu za, čo som mu do dnes veľmi vďačný. Čo sa týka spolupráce mňa s Vibeom tak naša spolupráca prebieha podľa mňa v dosť vo voľnom a priateľskom moode, čo mne to dosť veľmi vyhovuje, lebo nemám rad, keď sú nejaké hranice, obmedzenia a toxických klientov. Vibe team tvoria milý, talentovaný, zaujímavý a kreatívni ľudia, ktorí sa posúvajú spolu ďalej a spoločne rastu.