Vitajte v očarujúcom svete Luna Stage, sekundárneho javiska, ktoré vás prenesie do éterickej ríše pulzujúcich beatov a elektrizujúcich rytmov. 

 

Táto nočná extravagancia, zasadená do podmanivej krajiny, planéty Centrum Triginta, je venovaná fascinujúcemu žánru elektronickej hudby, ktorý rozpáli vaše zmysly a nechá vás tancovať až do skorých ranných hodín.

 


 

 

Keď posledné tóny z hlavného pódia, SPECTRA STAGE doznievajú, nastáva magická premena. Atmosféra sa naplní aurou iného sveta, keď mesačná obloha vrhá svoju nebeskú žiaru na LUNA STAGE. Tento skrytý klenot, zaliaty mesačným svetlom, sa vynára a odhaľuje mystickú krajinu, ktorá vyžaruje neodolateľnú energiu a vťahuje VIBERIANOV do svojho fascinujúceho objatia.

 


 

 


 

Keď vstúpite do areálu, privíta vás zmes zmyslových pôžitkov. Vzduch je naplnený vzrušujúcou zmesou pulzujúcich basových liniek, vzletných melódií a zložitých beatov, starostlivo vytvorených a hladko namiešaných renomovanými DJmi z celého vesmíru. Títo zvukoví čarodejníci vás prevedú jedinečnou hudobnou cestou, ich umenie prekračuje hranice a stiera hranicu medzi realitou a snami.

 

 


 

Keď hodiny odbijú 01:00, energia dosiahne svoj zenit a nočná oslava sa začne naplno. Davom sa vlnia vlny eufórie, keď sa ozývajú prvé údery a vysielajú elektrické impulzy každým vláknom vašej bytosti. Energia narastá a každým ďalším momentom sa zintenzívňuje, pretože Luna Stage sa stáva útočiskom pre zvukové skúmanie a neobmedzené sebavyjadrenie.

 

 


 

Luna Stage, vás pozýva ponoriť sa do kozmickej symfónie elektronických zvukových plôch a ponúka nezabudnuteľnú cestu ríšou beatov, remixov, rytmu a v neposladnom rade techna. Nechajte mesačné svetlo viesť vaše kroky a nechajte DJs zapáliť vášho ducha.

 

Ak vlastníš lístok na VIBE SPECTRA (MAIN EVENT) tak vstup na LUNA STAGE máš ako bonus zadarmo! Ak sa chceš zúčastniť iba SPECTRA PARTY, tak klikni na tlačitko nižšie.