Generace A: Ať si každej dělá, co chce

 

Do Slovenských kín mieri portrétna snímka o tvorbe a živote Jakuba Stracha alias NOBODYLISTEN, ktorý je úspešný český DJ a hudobný producent. VIBE podporuje a rozvíja kultúru z každej stránky, jedno z našich hesiel znie #spreadtheculture. Aj preto sme sa pustili do spolupráce v takejto podobe. Dokumentom chceme poukazať na toleranciu ostatných a na to, aby ľudia svoj mindset sústredili na seba a vyvíjali sa. 

 

n1

 

O FILME

 

Jakub Strach alias NobodyListen je úspešný český DJ a hudobný producent. Portrétnu snímku o jeho tvorbe a živote možno vnímať ako generačnú výpoveď mladých mileniálov z klubového prostredia. Počas stoviek odohraných koncertov a chystania slávnej party Addict sa protagonista filmu musí vyrovnávať s následkami zranení ovplyvňujúcimi jeho imidž. Zábery zo zákulisia koncertov sa miešajú so scénami každodenného života, v ktorých sa Nobody zamýšľajú aj nad temnými stránkami klubovej scény, ako sú drogy alebo misogynia. Pri nakrúcaní pritom udrie pandémie a vyjaví existenčné neistoty spojené s prácou v kultúrnom sektore.

 

 

PROGRAM

 

Začiatok podujatia sa bude niesť v znamení príhovoru od NOBODYLISTEN a následne sa premietne 81 minútová stopáž filmu. Po jej skončení sa otvorí voľna diskusia a neskôr sa učastnicí budú môcť vyfotiť s Nobodym pred foto-stenou. Zúčastnení môžu zdieľať svoje pocity alebo sa na niečo spýtať. Po skončení podujatia sa NOBODYLISTEN presúva na koncert Kruhy & Vlny tour kde odohrá svoj set pred samotnou show s YZOMANDIAS & NIK TENDO.

 

• Príhovor s NOBODYLISTEN

 

Premietanie filmu (81 minút)

 

Voľna diskusia s NOBODYLISTEN

 

• Možnosť fotografie s NOBODYLISTEN pred fotostenou

 

NOBODYLISTEN sa presunie na koncert Kruhy & Vlny tour

 

 

SPECTRA PACK

 

Lístky na podujatie je možné zakúpiť vo zvýhodnenej cene ako SPECTRA PACK, čož je balíček s kombináciou vstupenky na film Generace A + koncert Kruhy & Vlny. Tento balíček nájdeš v každej eventovej stránke! 

 

 

TRAILER