Československá Veľká Noc VIBE x Pop Out agency

 

VICA sa znova vydáva na cestu galaxiou VIBE SPECTRA, tento krát navštívi počas Veľkej Noci až dve planéty v priebehu jedného večera a zároveň si vôbec prvýkrát odskočí v galaxii ešte za hranice svojho pôsobenia, o chystanej spolupráci povieme čoskoro viac! 

 

Košickú planétu Ravenia Ventus spoločne s Vicou navštívia chlapci z rapového zoskupenia Milion+ na ich poslednej zastávke tour Kruhy a Vlny na Slovensku! Yzomandias, Nik Tendo, Nobodylisten a Decky zavítajú do Košickej Kunsthalle, aby priniesli jedinečnú show! Lístky dostupné tu.

 

 

V rovnaký deň sa v Košiciach môžete tešiť aj na premietanie nového filmu GENERACE A: Ať si každej děla co chce, ktorý zobrazuje tvorbu a život Jakuba Strachu alias NobodyListen. Táto obohacujúca portrétna snímka má povzbudiť mladých, aby sa sústredili na svoj vlastný vývoj. Lístky dostupné tu.

 

 

Viete, ktorý klub na Slovensku sa vyznačuje prívlastkami „najväčší“ a „najmodernejší“? Tak práve do Ministry of Fun v Banskej Bystrici zavíta VIBE po predošlých úspechoch už po tretí krát! Spolu s fantastickým audiosystémom a jedinečnými vizualizáciami vás privítajú známe mená z česko-slovenskej scény ako Saul, PTK, Meizzy, Berlin Manson, Samm734 a či Trezor. Tí, čo nás už poznáte, viete, že sa riadime našim mottom “SPREAD THE CULTURE”, preto opäť spájame žánre a na evente zaznie okrem rapu aj punk v podaní Berlin Manson a rave-sound v podaní Trezor. Nejedná sa len o udalosť VIBE Spectry, toto podujatie je taktiež zastávkou Saulovej CHAOS TOUR. Lístky dostupné tu.

 

 

Veľkú noc s VIBE však nebudeme oslavovať iba na Slovensku. Tentoraz sme sa rozhodli opäť rozšíriť kultúru a spolupracovať s českou agentúrou Pop Out Entertainment.

V Česku bude veľká noc prebiehať so zahraničným umelcom Lil Tjay. Zo začiatku neznámy chlapec z Bronxu, ktorý mal spočiatku náročné vyrastanie, ktoré ho značne inšpirovalo ísť si za svojim hudobným snom. Po pár prelomových skladbách, ako napríklad Resume alebo Leaked, sa prepracoval na popredné priečky hudobných rebríčkov. Lil Tjay-a môžete stretnúť práve 9.4.2023 v malej športovej hale v Prahe. Navštívi nás v rámci svojej tour Born 2 Be Great. Lístky dostupné tu.

 

 

O deň na to, 10.4.2023, sa koná opäť v spolupráci s Pop Out Entertainment tour britského rappera Russ Millions. Tento vtrhol na rapovú scénu s radom hitov po tom, čo v lete 2016 napísal svoje prvé verše. Medzi jeho najznámejšie hity patrí napríklad skladba Gun Lean, ktorá v roku 2018 zožala úspech hneď v prvej desiatke britských hudobných rebríčkov. V apríli sa na neho môžeme tešiť v Lucerna Music Bar v Prahe. Lístky dostupné tu

 

 

Táto Veľká noc bude jednoznačne nabitá pre všetkých fanúšikov a obdivovateľov dobrej hudby a kvalitného vizuálneho umenia. Tak čo, už si rozhodnutý, na ktorú z udalostí sa vyberieš? Neváhaj sa o tom podeliť s VICOU.