Našou úlohou je ponúknuť ľudom pestrofarebné spectrum v ktorom si každý nájde svoj štýl. Edícia REDROOM x VIBEFEST je projektom, ktorý zlučuje viacere žánre bez ohľadu na to či sú trendy alebo nie.

Táto myšlienka začala vznikať v roku 2020 ako odpoveď na pauznutie párty kvôli covidu. V roku 2021 sa odohrala prvá illegal párty, ktorej message bola nanovo spojiť všetkých ľudí a undergroundovú hudbu podľa zahraničného vzoru.

Red Room je taktiež odvrátenou stránkou mainstream scény na Slovensku a zároveň je odpoveďou na obohranosť v slovenských kluboch, kde dookola hrá tá istá mainstream house a EDM music aj napriek tomu, že mladí ľudia hľadajú niečo čo má meaning!

Môžeme ho nazvať aj útočiskom pre všetkých ľudí milujúcich hudbu bez ohľadu na pohlavie alebo sexuálnu orientáciu.

Hlavnými protagonistom projektu je TREZOR a žánre Techno, Hardstyle...

V najnovšej edícií sa však na Red Roome objaví aj česká hviezda NIK TENDO so special show alebo punková kapela Berlin Manson.

PUNKS NOT DEAD ‼️

Máš záujem o spoluprácu s VIBE? Máš svoj projekt a veríš si na spoluprácu s nami tak ako TREZOR? Neváhaj nám poslať svoj návrh radi to spoločne posunieme na novú úroveň! Neboli sme a nikdy nebudeme uzatvorená komunita!